Green wave

GREEN wave: Nechajte sa zlákať odtieňmi zelenej & prilákajte jar

25. február 201612:30
Osviežte svoje outfity a zazelenajte sa. Autor: asos.com

Nie je pravda, že zelená farba pristane iba červenovláskam so svetlou pleťou. Stačí trafiť správny odtieň a uvidíte ten efekt! Nech sa páči, inšpirujte sa...

Mnoho žien sa zelenej farby obáva, no je to veľká škoda. Táto farba dokáže úžasne zafungovať, je však dôležité vedieť ako ju kombinovať a zároveň trafiť ten správny odtieň.

Sýtu zelenú odporúčame kombinovať s tlmenou základnou farbou. Ideálna je čierna, alebo biela. Ak sa farieb nebojíte, vyskúšajte napríklad trendy kombináciu žiarivej zelenej a kráľovskej modrej.

 

Odtieň, ktorý vás nikdy nezradí je vojenská zelená, ktorú zvládnu aj tie najkonzervatívnejšie z nás. Táto farba sa dá úžasne kombinovať a je momentálne veľmi IN.

Ak chcete vyniknúť určite stavte na elegantnú a sofistickovanú smaragdovú.

V jednoduchosti je krása. Toto pravidlo platí dvojnásobne pri výrazných farbách a podľa toho zostavujte aj svoje outfity. Sýtozelenú blúzku, alebo tuniku stačí doplniť čiernymi legínami, alebo slim džínsami. Nezabúdajte na doplnky.

Svieža a elegantná zároveň. To je kombinácia zelenej a čiernej, v ktorej sa pokojne môžete vybrať aj do spoločnosti, alebo na dôležité pracovné stretnutie. Verte, že budete neprehliadnuteľná!

Nahodiť sa od hlavy po päty do výraznej zelenej nie je práve ideálne riešenie. Aby pôsobil outfit vyvážene, dávkujte farby citlivo.

Zdroj: https://www.pluska.sk/emma/chic/green-wave-nechajte-zlakat-odtienmi-zelenej-prilakajte-jar.html